Een wonderlijke ontmoeting…

Op 8 januari 2017 ontmoetten wij elkaar voor het eerst tijdens een lezing bij de stichting “Miracles in contact” in Amersfoort. Een intense ontmoeting die ons beiden volledig overdonderde. Vanaf het eerste moment was direct voor ons voelbaar….. ook al hadden wij elkaar nooit eerder gezien of gesproken… wij kennen elkaar! Snel werd duidelijk dat wij elkaar niet “zomaar” hebben ontmoet. Wij hebben samen een missie te gaan. Vanaf deze ontmoeting zijn wij samen en hebben stevige stormen op ons af zien komen. O.a. hadden wij nog om te gaan met een aanzienlijke hoeveelheid turbulentie uit ons beider levens vóór onze ontmoeting. Na bijna 25 jaar huwelijk gingen Annemiek en haar toemalige partner uit elkaar en op het moment dat ze Adriaan ontmoette moest het officiële gedeelte van het scheidingsproces nog volgen. Adriaan was bijna 40 jaar getrouwd en stond tijdens de ontmoeting nog aan het begin van een scheidingstraject. Dit alles bracht de nodige verwikkelingen met zich mee. Het leven voor ons als studenten van “Een cursus in wonderen” werd “Leven als een cursus in wonderen”. Hieruit volgde een logische ontwikkeling, doorgroeien naar de rol van leraren van “Een cursus in wonderen”.

 

 

Ons zeer geliefde boek “Een cursus in wonderen” werd voor ons van onschatbare waarde. Wat heeft het ons geholpen als navigatiemiddel om de stormen te trotseren. En wat hebben we er veel aan gehad om dit met elkaar te kunnen delen. Annemiek had al eerder in haar leven de enorme kracht van het boek ervaren. In de 2 jaar voor de ontmoeting had zij zich volledig gefocust op het bestuderen van het tekstboek en de toepassing van de werkboeklessen. Ook Adriaan had zich er al jaren eerder intensief mee bezig gehouden. Het boek bleef al die tijd een trouwe metgezel en door het ervaren van de alsmaar verdiepende werking werd onze verwondering en liefde ervoor nog intenser. Het bleek wederom ons anker en verbindingsinstrument in de roerige tijd waar we beiden nog doorheen hadden te gaan. Tijdens en na deze periode groeide ons verlangen hiermee iets te doen. Een verlangen om werkelijk behulpzaam te kunnen zijn. Een verlangen om bij te dragen en door te geven. Deze verlichtende waar- en wijsheid aan te reiken aan medereizigers in zwaar weer of aan wie op zoek is naar verdieping en zingeving. Aan een ieder die wil groeien en leren aan het non-dualistische gedachtegoed binnen het prachtige kader van “Een cursus in wonderen”.

We kunnen allebei putten uit een rijkelijk gevuld verleden en met het samenkomen van ervaring, opleiding en huisvesting geeft dit ons de mogelijkheid tot het aanbieden van diverse activiteiten. Je leest hier meer over onder het kopje Transformatie-atelier.

We zijn dankbaar om de rijkdom, die ons zoveel heeft gegeven met jou te delen. Wij kijken er naar uit om met én aan elkaar te delen en helen, te groeien en bloeien. Je kunt meer lezen over onze achtergrond in onze profielen “Annemiek” en “Adriaan”.

Her-ontdek jouw ware levensvreugde!

 

De pijn en beknellingen die jij ervaart in jouw leven zijn de toegangspoort tot transformatie.
Wij helpen je de omkering te kunnen maken.
Echter alleen jijzelf kunt de keuze maken om door de poort te gaan!

Weet je met alles van harte welkom!

 

Annemiek & Adriaan 17 november 2015