ECIW online – Werkboeklessen

Een cursus in wonderen werkboeklessen

N

Online bijeenkomsten via Zoom

Er zijn er nogal wat: 365 werkboeklessen! Dat is een jaar lang voor iedere dag een les. Heb jij ze al eens gedaan? Zijn er lessen die veel bij je oproepen? Zit je er tegenaan te hikken…. al lang van plan, nog niet gedaan?

N

Join us!

Elke 2 weken behandelen we met elkaar een werkboekles. Dit kan een les zijn gekozen door jullie of gekozen door ons, beide is mogelijk. Je bereid de les thuis voor. De Zoom-bijeenkomst is bedoeld voor het stellen van vragen en het delen van ervaringen. 

N

Praktische toepassing van ECIW

Hier komen we bij een praktische toepassing van ECIW in ons dagelijks leven. Dit is natuurlijk waar de werkboeklessen voor zijn bedoeld. Praktischer dan het toepassen van een werkboekles kan het niet zijn. We helpen je over de drempel, want ook al lijken de lessen soms moeilijk, in de kern zijn ze heel eenvoudig!

Hosting: Adriaan Valk

en Annemiek Bonekamp

$

Onze favoriete werkboeklessen

Een opwarmertje, gewoon omdat het leuk is om met je te delen…. een paar van onze favoriete werkboeklessen.

$

Werkboekles 109

“Ik rust in God” Favoriete les van Annemiek: “Ooit kreeg ik op de snelweg een lekke band en belande in een uiterst oncomfortabele situatie. De angst sloeg mij om het hart. Om wat er gebeurd was en om de gevolgen ervan. Even was ik de wanhoop nabij. Toen herinnerde ik mij de les van die ochtend. “Ik rust in God”. Als aangeschoten wild landde ik in diepe rust en vrede. De impact van de les van die ochtend, de uitwerking die deze 4 woorden toen op mij hadden. Onbeschrijfelijk! De stress trok uit mijn lijf en ik bevond mij in een weldadige leegte. Vervolgens kwam ik in een veld vol mogelijkheden. Allen even behulpzaam en zinvol. Ze werden mij als uit het niets gewoon aangereikt. Diep onder de indruk voelde ik intense dankbaarheid. In dat ene, korte ogenblik wist ik dat er altijd hulp is. Voor mij en iedereen.” 

$

Werkboekles 199

“Ik ben niet een lichaam, ik ben vrij. Een favoriete les van Adriaan: “Deze les heeft mij laten inzien hoe bang ik was voor ziekte en de dood. De regel “En wie kan bang zijn, als hij in Onschuld leeft en louter liefheeft?” zegt mij alles. Het wijst naar de essentie, van wie we werkelijk zijn. De regel “Koester het idee van vandaag, en oefen het vandaag en elke dag weer.”, is een begeleiding die mij heeft geholpen en nog vaak helpt deze waarheid in iedere situatie te willen zien.”

Wil je meer info over bovenstaand aanbod? 

 

Heb je een vraag, een verzoek, wil je bijvoorbeeld graag een werkboekles behandeld zien, of een bepaalde passage uit het theorieboek??
Stuur een mail, je ontvangt zo spoedig mogelijk een antwoord