In je hart, in je denkgeest, in de stille en rustige kern van je wezen,

ligt alles waar je ooit naar hebt gezocht.

Dit wil jij je nu herinneren.

 

(“Ik hoef niets te doen” Alan Watson)

”Een cursus in wonderen” Bijeenkomsten

Wanneer jij de reflecties van liefde niet ervaart heb je je enkel maar vergist. Hoe liefdevol is dat?! ECIW reikt je eenvoudig aan dat je altijd opnieuw kunt kiezen. Klinkt dit niet als onvoorwaardelijk? En dat is het!

Wanneer innerlijke vrede ons enige doel is, kunnen we constateren dat we dit lang niet altijd ervaren. Er valt wat te zeggen over de oorzaak van onze gevoelens. De cursus wijdt hier een dikke 1500 pagina’s aan. Met inhoudelijk steeds dezelfde boodschap. De oorzaak waarvan wij denken dat het de oorzaak is, is niet de werkelijke oorzaak. Deze oorzaken zijn namelijk stuk voor stuk, allemaal gevolgen. Willen we naar de werkelijke oorzaak dan hebben we ons te verheffen naar een ander niveau. We moeten terug naar die plek waar wij de keuze maken, dat is “the place to be”. De grote verwarring ontstaat door de interpretatie van wat wij horen, zien, voelen, ruiken, proeven en dat waarmee wij ons identificeren. Hiermee produceren we een voortdurende stroom van actie en reactie.

Heb je er wel eens bij stilgestaan dat we voortdurend oordelen?

Ben je je ervan bewust dat je onbewust nog steeds wordt aangedreven vanuit je ervaringen in het verleden?

Heb je al eens gekeken naar de patronen en overtuigingen die uit je verleden zijn voortgekomen?

Voel jij je innerlijk bevrijd en gelukkig?

Leef jij zoals jij verlangt of leef je je onbewuste angst?

Wanneer je je hier nog niet eerder of misschien nauwelijks mee hebt bezig gehouden kunnen deze vragen confronterend zijn. En dat lijkt soms ook nodig. Omdat je je eigen blinde vlekken niet kunt zien. In “Een cursus in wonderen” word je liefdevol geconfronteerd. Het neemt je bij de hand en laat je langzaam afdalen in jezelf. Er is niks om bang voor te zijn. Dit is een inhoudelijke, centrale boodschap uit het boek.

In de “Vergeten Waarheid-groepen” word je uitgenodigd je ervaringen te delen en waar nodig geprikkeld om je zicht te verruimen. Het delen van ervaringen leidt tot grote vreugde. Want er is altijd herkenbaarheid. Deze herkenning werkt verhelderend, verbindend en transformerend. In een groepsproces zie je dat gedeelde openheid de transformerende werking enorm versterkt, je leert aan elkaar. Een bonus met een prachtige uitwerking. Delen is vaak ook spannend. Het is allemaal oké, we kunnen alles benutten als werkmateriaal.

Data bijeenkomsten 2e helft 2020

Thema “Het nieuwe begin”

2 wekelijkse online-groep op dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur
25 aug – 8 sept – 22 sept – 6 okt – 3 nov – 17 nov – 15 dec
€ 131,60 p.p. voor alle data

2 wekelijkse online-groep op dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur
1 sept – 15 sept – 29 sept – 27 okt – 10 nov – 24 nov – 1 dec – 8 dec
€ 150,- p.p. voor alle data

2 wekelijkse online-groep op donderdag van 14.00 tot 16.00 uur
3 sept – 17 sept – 1 okt – 29 okt – 12 nov – 26 nov – 10 dec
€ 131,60 p.p. voor alle data

online zaterdaggroep van 14.00 tot 16.00 uur
5 sept –  26 sept – 07 nov – 28 nov – 12 dec
€ 94,- voor alle data

Tussentijds instromen is mogelijk als er plek is in de groep.

In de groepen staat oordeel-loosheid voorop. Dit is de basis voor vertrouwen en een open-hartige sfeer waar ruimte is voor ieders inbreng.

Kom, doe met ons mee,

Weet je bent van harte uitgenodigd!

Miracle Choise – spel

Het boek ”Een cursus in wonderen”

ECIW OS omgewerkt voor 3D.indd

Wanneer je niet bekend bent met “Een cursus in wonderen”, kan het gebruik van de Christelijke terminologie je in eerste instantie afschrikken. Toen wij er zelf enkele jaren geleden mee in aanraking kwamen was dit ook onze ervaring. Het duurde dan ook even voordat wij ons hier werkelijk aan over konden geven. Wanneer je beseft dat de gebruikte terminologie enkel een symbolische waarde vertegenwoordigd, kan het de verkramping opheffen en een taal spreken waarin Liefde totaal voelbaar is.

Door het delen van je ervaringen kunnen wij je ondersteunen met zicht krijgen op de verwikkelingen waarin je lijkt te verkeren. De weg die wij hierin reeds hebben afgelegd mag dienen ter verrijking aan de jouwe. Wij hebben handige content voor jou klaarliggen waardoor jij een soepele aanvang kunt maken met de start van dit verrijkende pad. Gaandeweg zul je ervaren dat je zelf in staat bent alle antwoorden op te diepen vanuit jouw innerlijke intuïtie. Je raakt steeds meer afgestemd op jouw innerlijk weten, wat een diep gevoel van verbondenheid met zich meebrengt. Je zult je natuurlijke staat, jouw kern, jouw wezen gaandeweg weer herinneren.

Een her-ontdekking van jouw ware Zelf.

Wees ontzettend welkom!

Adriaan Valk en Annemiek Bonekamp

”Een cursus in wonderen” Bijeenkomsten 8 mei 2020