Expressie-sessie met Adriaan

 

Welkom!

Ik ben blij en dankbaar deze reis met jou te mogen ervaren, het bewustzijn te laten bloeien en de medemens deelgenoot te maken en te inspireren om medereiziger te worden in het doel, dat geluk zich mag openbaren.

Gezond, succesvol en gelukkig leven.
Het is voor ons allemaal de mooiste levenspoort om door te rijden, bij het zicht van een nieuwe horizon, bloeiend als een maretak in de lente.

Geluk en harmonie vinden in jezelf.
In contact met je ziel, je wezen, je levensdoel en missie. Luisteren naar de innerlijke roep van binnen. Gehoor geven aan je innerlijke stem. Jij bent de regisseur van jezelf wanneer alle wikkels eraf zijn en je je oorspronkelijke staat weer herkent. Je bent liefde in oorsprong. Dit te ontmoeten is de mooiste realisatie, jouw Zelfrealisatie. Je zult niet anders willen dan dit uitstralen naar alles wat leeft.

Wat is het doel van expressie-sessies?

Openhartig vertellen wat ons bezighoudt. Eerlijk zijn over wat we denken en voelen.
Beschermingsmechanismen ontmantelen. Verbinding ervaren vanuit het hart waardoor aanvaarding en acceptatie kan plaatsvinden. Het hart openen voor de ervaring van Zijn. Uitstijgen boven woorden en concepten.

 

Gemiddeld duurt een sessie 1,5 uur waarvoor ik een tarief hanteer van € 94,- (incl. btw).
Alle sessies vinden momenteel online plaats d.m.v. “Zoom”.

Wanneer je een afspraak wenst te maken verzoek ik je te mailen naar info@away2love.nl .
Ik beantwoord je mail zo spoedig mogelijk of, als je je telefoonnummer vermeld, bel ik je terug.

 

Om de administratieve last te beperken geldt het volgende:
een vooraf-betaling is verplicht waarmee je tevens de reservering in mijn agenda bevestigd. De betaling graag bij het maken van de afspraak, na ontvangst van de factuur overmaken. Wanneer jouw financiële omstandigheden dit niet toelaten mag je gespreid betalen. De laatste termijn dient echter 2 dagen voor de afspraak ontvangen te zijn. Wanneer een afspraak onvoorzien niet door kan gaan is telefonisch contact gewenst. We zullen samen bekijken wat voor ons beiden de best passende oplossing is.