Expressie-sessie met Annemiek

 

Soms kan er iets spelen in je leven wat je erg bezighoudt of waar je moeilijk alleen uit komt. Om dat wat bekneld dreigt te raken, of is geraakt, te bevrijden kan een expressie-sessie heel behulpzaam zijn. Wellicht voel je behoefte om te verdiepen op hetgeen er speelt in je leven. Een individuele sessie biedt volop ruimte aan jouw specifieke situatie. Samen kunnen we het licht laten schijnen op alles wat voor jou nodig en behulpzaam is.

 Vanuit mijn helder waarnemend vermogen tune ik met jou in op jouw levensreis en reik ik jou elementen aan die je verder kunnen helpen. Het bieden van een ruimer en breder perspectief kan een zeer transformatieve werking hebben. Als jij hulp en verdieping wenst, weet je dan van harte welkom!

Helderheid, begeleiding, ondersteuning en verdieping rondom dat wat speelt in jouw leven.

 

Gemiddeld duurt een sessie 1,5 uur waarvoor ik een tarief hanteer van € 94,- (incl. btw).
Alle sessies vinden momenteel online plaats d.m.v. “Zoom”.

Wanneer je een afspraak wenst te maken verzoek ik je te mailen naar info@away2love.nl Ik beantwoord je mail zo spoedig mogelijk of, als je je telefoonnummer vermeld, bel ik je terug.

 

Om de administratieve last te beperken geldt het volgende:
een vooraf-betaling is verplicht waarmee je tevens de reservering in mijn agenda bevestigd. De betaling graag bij het maken van de afspraak, na ontvangst van de factuur overmaken. Wanneer jouw financiële omstandigheden dit niet toelaten mag je gespreid betalen. De laatste termijn dient echter 2 dagen voor de afspraak ontvangen te zijn. Wanneer een afspraak onvoorzien niet door kan gaan is telefonisch contact gewenst. We zullen samen bekijken wat voor ons beiden de best passende oplossing is. 

 

 

Expressie-sessie met Annemiek 1 november 2015