Individuele begeleiding

-Proces- en Bewustzijnswerk    

Tijd en aandacht voor jouw proces

In ieders leven vinden gebeurtenissen plaats die we als lastig, moeilijk en/of pijnlijk ervaren. Wanneer gebeurtenissen en ervaringen gaan stapelen kan dit uiteindelijk het idee oproepen jezelf hierin een beetje of steeds meer te verliezen. Het leven lijkt steeds meer een struggle met vaak diverse issues, dilemma’s, problemen en ziektes. Het vraagt steeds meer van je. Je raakt er verder en verder in verstrikt. Je energie krimp en je wereld lijkt steeds kleiner en krapper te worden. Leven is geworden tot ploeteren en zwoegen. Je voelt je steeds minder verbonden, niet meer in lijn met jouw kern. Wellicht voelt het afgescheiden, alleen of eenzaam.  Je bent je dit bewust en weet dat het vraagt om jou! Om jouw aanwezigheid. Er-naar-toe bewegen, niet meer er-van-weg! Mits jij dat wilt, het is immers een keuze-kwestie! Reflecteren op jezelf en de situatie is lastig wanneer er allerlei geraaktheid is en ervaringen en emoties zich (op)stapelen. Dan is het fijn en behulpzaam als er iemand is die met je meekijkt. Iemand die door alle blokkades heen jouw kern ziet. Iemand die je helpt te ontdekken waar voor jou de waarde ligt van lastige situaties en beknellende emoties. In deze bewustwordingsprocessen ligt altijd de mogelijkheid tot groei en ontwikkeling. Echt altijd! Kiezen voor er-naar-toe-bewegen en bevrijding -binnen de ruimte van een individuele afspraak- is een uiterst liefdevolle keuze voor jezelf. Om de waarde in ontvangst te kunnen nemen moet je afdalen in jezelf. Er is geen andere manier. En soms is dat best een lastig en confronterend proces. Ik begeleid je in vertrouwen en geduld. Met een helder-voelend vermogen tune ik in op dat wat speelt in jouw leven, blijf ik naast je staan om samen te kijken naar dat wat jou beklemt, beperkt en zo bezighoudt. Zo help ik jou terug te keren, terug bij jou, bij wat jou het allerliefste is, jouw bron, jouw weten. Want wanneer jij een beroep doet op mijn hulp dan weet ik, dat ook jij weet dat het tijd is om terug te keren naar dat wat jij wérkelijk verlangt!

Gun jezelf alle tijd écht even voor jou alleen:

Als EMOTIES JE BEPERKEN EN BEKNELLEN...

Soms kunnen emoties zo heftig zijn dat je niet meer lekker functioneert. Ze beknellen je en beperken je in relaties. Relaties lukken niet of roepen veel negatieve emoties op. Gevoel vast te lopen. Je heldere kijk op situaties is vertroebeld geraakt.   

ALS JE VERLANGT NAAR EEN ANDERE VISIE...

Wellicht is het jouw tijd om een ander pad te bewandelen. Je voelt dat er iets mist in je leven maar je hebt geen idee wat. Het woord spiritualiteit (innerlijke wereld) roept weerstand op, schrikt af. En toch…… een focus op de (materiële) buitenwereld heeft je ook niet gebracht wat je werkelijk wilt. Het bevredigt uiteindelijk niet. Het is duidelijk. Je hebt een drempel over te gaan. Je bent er aan toe om te onderzoeken en te verdiepen. Eén individuele sessie kan voldoende zijn om deze verandering in gang te zetten. 

ALS JE NIET MEER WEET HOE...

Wanneer situaties en thema’s alsmaar terugkeren en je komt er niet uit. Je hebt geen idee hoe je er op een andere manier mee om kunt gaan. 

ALS JE SITUATIE TE OMVANGRIJK IS VOOR DE LEES- EN STUDIEGROEPEN...

Als je ook deelneemt aan een van mijn lees- en studiegroepen, kan individuele begeleiding een fijne aanvulling zijn. Processen behoeven soms net meer tijd om te doorvoelen dan in een groep beschikbaar is. 

Wil je meer info?

 

Stuur een mail, je ontvangt zo spoedig mogelijk een antwoord!