Individuele begeleiding

Proces- en Bewustzijnswerk    

Tijd en aandacht voor jouw proces

In ieders leven vinden gebeurtenissen plaats die lastig zijn. Dat kan met van alles te maken hebben waardoor je het idee krijgt jezelf in meer of mindere mate te verliezen. Het leven wordt steeds meer een struggle met vaak diverse issues. Dit vraagt om bewustwording. Elke situatie is een middel om op te reflecteren. Als jij dat wilt, het is immers een keuze-kwestie. Reflecteren op jezelf en de situatie kan soms lastig zijn wanneer er allerlei geraaktheid is en emoties zich opstapelen. Dan is het fijn en behulpzaam als er iemand is die met je meekijkt. Iemand die jou ziet voor wie je werkelijk bent. Iemand die je helpt te ontdekken waar voor jou de waarde ligt van beknellende emoties en lastige situaties. In deze bewustwordingsprocessen ligt altijd de mogelijkheid tot groei en ontwikkeling. Echt altijd! Van hieruit bezien is het kiezen voor een individuele afspraak een uiterst liefdevolle keuze voor jezelf. Om de waarde in ontvangst te kunnen nemen moet je afdalen in jezelf. Er is geen andere manier. En soms is dat best een lastig en confronterend proces. Ik begeleid je in vertrouwen en geduld. Met een helder-voelend vermogen tune ik in op dat wat speelt in jouw leven, blijf ik naast je staan om samen te kijken naar dat wat jou beklemt, beperkt en zo bezighoudt. Zo help ik jou terug te keren, terug bij jou, bij wat jou het allerliefste is, bij jouw bron, bij jouw weten. Want wanneer jij een beroep doet op mijn hulp dan weet ik, dat ook jij weet en dat het jouw tijd is om te leren wat jij wérkelijk verlangt!

Gun jezelf alle tijd écht even alleen voor jezelf:

Als EMOTIES JE BEPERKEN EN BEKNELLEN...

Soms kunnen emoties zo heftig zijn dat je niet meer lekker functioneert. Ze beknellen je en beperken je in relaties. Relaties lukken niet of roepen veel negatieve emoties op. Gevoel vast te lopen. Je heldere kijk op situaties is vertroebeld geraakt.   

ALS JE VERLANGT NAAR EEN ANDERE VISIE...

Wellicht is het jouw tijd om een ander pad te bewandelen. Je voelt dat er iets mist in je leven maar je hebt geen idee wat. Het woord spiritualiteit roept weerstand op, schrikt af. En toch…… een focus op de (materiële) buitenwereld heeft je ook niet gebracht wat je werkelijk wilt. Het bevredigt uiteindelijk niet. Het is duidelijk. Je hebt een drempel over te gaan. Je bent er aan toe om te onderzoeken en te verdiepen. Hier begint jouw weg om naar binnen te gaan. En dat zal alles veranderen!  Eén individuele sessie kan voldoende zijn om deze verandering in gang te zetten. 

ALS JE NIET MEER WEET HOE...

Wanneer situaties en thema’s alsmaar terugkeren en je komt er niet uit. Je hebt geen idee hoe je er op een andere manier mee om kunt gaan. 

ALS JE SITUATIE TE OMVANGRIJK IS VOOR DE LEES- EN STUDIEGROEPEN...

Als je ook deelneemt aan een van mijn lees- en studiegroepen, kan individuele begeleiding een fijne aanvulling zijn. Processen behoeven soms net wat meer tijd om te doorvoelen dan in een groep beschikbaar is. 

Heb je een individuele afspraak met mij gemaakt? Dan graag ook direct de betaling overmaken op rekeningnummer: NL36 TRIO 0198 0119 89, t.n.v. H.J.M. Bonekamp. Na ontvangst van de betaling stuur ik je een e-mail waarmee de afspraak definitief is gemaakt. Wanneer de afspraak is gemaakt en de betaling niet binnen 5 werkdagen ontvangen is, wordt de afspraak uit mijn agenda verwijderd.

Afspraken kunnen tot 48u van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Bij afzegging binnen 48u zal 100% van het totale bedrag in rekening worden gebracht.

Wil je meer info?

 

Heb je een vraag, een verzoek, wil je bijvoorbeeld graag een werkboekles behandeld zien, of een bepaalde passage uit het theorieboek?
Stuur een mail, je ontvangt zo spoedig mogelijk een antwoord