Individuele begeleiding

Proces- en Bewustzijnswerk    

Tijd en aandacht voor jouw proces

In ieders leven vinden gebeurtenissen plaats die lastig zijn. Dat kan met van alles te maken hebben waardoor je het idee krijgt jezelf in meer of mindere mate te verliezen. Het leven wordt steeds meer een struggle met vaak diverse issues. Dit vraagt om bewustwording. Elke situatie is een middel om op te reflecteren. Als jij dat wilt, het is immers een keuze-kwestie. Reflecteren op jezelf en de situatie kan soms lastig zijn wanneer er allerlei geraaktheid is en emoties zich opstapelen. Dan is het fijn en behulpzaam als er iemand is die met je meekijkt. Iemand die jou ziet voor wie je werkelijk bent. Iemand die je helpt te ontdekken waar voor jou de waarde ligt van beknellende emoties en lastige situaties. In deze bewustwordingsprocessen ligt altijd de mogelijkheid tot groei en ontwikkeling. Echt altijd! Van hieruit bezien is het kiezen voor een individuele afspraak een uiterst liefdevolle keuze voor jezelf. Om de waarde in ontvangst te kunnen nemen moet je afdalen in jezelf. Er is geen andere manier. En soms is dat best een lastig en confronterend proces. Ik begeleid je in vertrouwen en geduld. Met een helder-voelend vermogen tune ik in op dat wat speelt in jouw leven, blijf ik naast je staan om samen te kijken naar dat wat jou beklemt, beperkt en zo bezighoudt. Zo keer jij terug bij jou, bij jouw bron, bij jouw weten. Want ik weet dat jij weet!

Gun jezelf alle tijd écht even alleen voor jezelf:

Als EMOTIES JE BEPERKEN EN BEKNELLEN...

Soms kunnen emoties zo heftig zijn dat je niet meer lekker functioneert. Ze beknellen je en beperken je in relaties. Relaties lukken niet of roepen veel negatieve emoties op. Gevoel vast te lopen. Je heldere kijk op situaties is vertroebeld geraakt.   

NIET MEER WEET HOE...

Wanneer situaties en thema’s alsmaar terugkeren en je komt er niet uit. Je hebt geen idee hoe je er op een andere manier mee om kunt gaan. 

JE SITUATIE TE OMVANGRIJK IS VOOR DE LEES- EN STUDIEGROEPEN...

Als je ook deelneemt aan een van mijn lees- en studiegroepen, kan individuele begeleiding een fijne aanvulling zijn. Processen behoeven soms net wat meer tijd om te doorvoelen dan in een groep beschikbaar is. 

Heb je een individuele afspraak in mijn agenda geboekt? Dan graag ook direct de betaling overmaken op rekeningnummer: NL36 TRIO 0198 0119 89, t.n.v. H.J.M. Bonekamp. Na ontvangst stuur ik je een e-mail waarmee de afspraak definitief wordt vastgelegd. Wanneer de betaling niet binnen 5 werkdagen ontvangen is, wordt de afspraak uit mijn agenda verwijderd.

Afspraken kunnen tot 48u van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Bij afzegging binnen 48u zal 100% van het totale bedrag in rekening worden gebracht.

Wil je meer info over bovenstaand aanbod?

 

Heb je een vraag, een verzoek, wil je bijvoorbeeld graag een werkboekles behandeld zien, of een bepaalde passage uit het theorieboek?
Stuur een mail, je ontvangt zo spoedig mogelijk een antwoord