Samen onderweg met “Een cursus in wonderen”

  Lees- en studiegroepen     

  2-wekelijkse en maandelijkse groepsbijeenkomsten:

  Wil je regelmatig uitwisselen en je intensief verdiepen dan is een 2-wekelijkse groep een goede optie. Ben je qua tijd beperkt of wil je een wat langzamer tempo, dan past een maandelijkse bijeenkomst wellicht beter. Naast het volgen van een Lees- en studiegroep is het ook mogelijk om deel te nemen aan de online bijeenkomsten m.b.t. de “WERKBOEKLESSEN”. Als je kiest voor deze combinatie kunt je deelnemen tegen een gereduceerd tarief. Zie de pagina “DATA EN TARIEVEN” voor meer info. Wanneer je deelneemt aan een lees- en studiegroep is het nodig om over een eigen exemplaar van ECIW te beschikken.

  Waarom een lees- en studiegroep?

  Ervaringen delen is verhelderend en geeft herkenning...

  ECIW is een boek waar men zelf mee aan de slag kan. Helaas is het niet altijd makkelijk te lezen en het roept dan ook bij iedere cursusstudent veel vragen op. Een lees- en studiegroep is een optimale gelegenheid waar je al je vragen en onduidelijkheden kunt inbrengen. 

  Elkaar ondersteunen vanuit dezelfde visie...

  Wanneer je eenmaal de uitwerking van het boek in jouw leven begint te ervaren zul je ook de grote waarde ervan verstaan. Bij het ervaren van moeilijkheden in je leven steek je anders in; je bent in staat anders te zien en daarmee een andere keuze te maken. Het kan zeer lastig zijn om bij persoonlijke beknellingen helderheid te behouden. In dat geval zijn je medereizigers van grote waarde. Zij kunnen je helpen zodat helderheid ontstaat vanuit ware visie. 

  Je leert aan elkaar...

  Eén van de grote rijkdommen van het groepsproces is het herkennen van en je openen voor elkaar en ieders persoonlijke moeilijkheden. Ja, we hebben allemaal last van hetzelfde! Ja, we verlangen allemaal naar hetzelfde. En nee, je bent dus nooit de enige! Deze herkenning is er een met grote waarde. Hier ligt een enorm transformerend en verrijkend aspect te wachten om ontvangen te worden. Al wat nodig is, is een open en eerlijk delen. 

  Meer info over bovenstaand aanbod? 

   

  Heb je een vraag, een verzoek, wil je bijvoorbeeld graag een werkboekles behandeld zien, of een bepaalde passage uit het theorieboek?
  Stuur een mail, je ontvangt zo spoedig mogelijk een antwoord